ΣΥΝ.ΚΑ. supemarket – Οnline παραγγελία

Ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Καταναλωτών Κρήτης ιδρύθηκε το 1979, με έδρα την πόλη των Χανίων. Το supermarket ΣΥΝ.ΚΑ. (πρώην ΙΝΚΑ) έχουν στο Νομό Χανίων 25 καταστήματα. Το ΣΥΝΚΑ διαθέτει πλέον 50 καταστήματα σε Κρήτη και Αιγαίο.

Εκτός από τις πωλήσεις μέσω των υποκαταστημάτων του ο Συνεταιρισμός έχει επεκταθεί και στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης με την μέθοδο FRANCHISE. Τα συνεργαζόμενα καταστήματα περιλαμβάνουν δύο Συνεταιρισμούς μικρών καταστημάτων, την Φαιστός Α.Ε. και την Προμηθευτική Συνεργασία Παντοπωλών – το σύνολο των συνεργαζομένων καταστημάτων στη Κρήτη φτάνει τα 330.

Επίσης, ο Συνεταιρισμός είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Ελληνικού Ομίλου Αγορών Super Markets (ΕΛ.ΟΜ.Α.Σ.), ενός Ομίλου με 500 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Γράψε τη λίστα με τα ψώνια σου!

Ένας από τους απεσταλμένους μας, θα αγοράσει τα προϊόντα της λίστας σου και θα στα παραδώσει στο χώρο σου την ώρα που επιθυμείς.

Ρίξε μια ματιά στις προσφορές (ΠΡΟΣΟΧΗ - Η υπηρεσία ανανεώνεται, ενδέχεται να υπάρχουν λάθη)

Το supermarketnow δεν έχει κάποια σχέση ή συνεργασία με το

ΣΥΝΚΑ

Ο συνεταιρισμός ΣΥΝΚΑ (πρώην ΙΝΚΑ) ιδρύθηκε το 1979 στα Χανιά της Κρήτης από τετρακόσια ογδόντα δύο (482) μέλη. Σκοπός του ήταν και είναι, να παρέχει στους καταναλωτές προϊόντα για το νοικοκυριό στην καλύτερη δυνατή ποιότητα και τιμή.

Σήμερα τα καταστήματα του συνεταιρισμού ξεπερνούν τα πενήντα (50). Παράλληλα είναι μέλος του ομίλου super markets ΕΛΟΜΑΣ. Το πρώτο κατάστημα ξεκίνησε την λειτουργία του το 1979 στην πόλη των Χανίων και γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλο το νησί της Κρήτης (Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι).

Το 2014 ο συνεταιρισμός μετά και την εξαγορά της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Βιδάλης έχει πλέον παρουσία και εκτός της Κρήτης σε δεκατέσσερα σημεία με τα κυριότερα από αυτά να βρίσκονται στην Μήλο, την Τήνο, την Χίο, την Σαντορίνη, τη Σύρο και την Κάλυμνο.

Τρόφιμα, συνταγές, Synka Bonus Card

Στα καταστήματα του συνεταιρισμού και στο online φυλλάδιο στο Helppost.gr θα βρείτε προσφορές και προϊόντα σε: φρούτα, ψάρια και θαλασσινά, κρέατα και αλλαντικά, τυροκομικά (τυρί για τοστ, φέτα, γιαούρτι), είδη ψυγείου και κατεψυγμένα.

Στα ράφια των καταστημάτων υπάρχουν επίσης, τυποποιημένα τρόφιμα όπως όσπρια, μακαρόνια και ρύζι, κρασιά, αναψυκτικά, χυμοί και ποτά, είδη προσωπικής φροντίδας για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, απορρυπαντικά για το μπάνιο και την κουζίνα, είδη οικιακής χρήσης κ.α

Για περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα του συνεταιρισμού, το ωράριο λειτουργίας τους, τις διευθύνσεις και τις θέσεις εργασίας, τα νέα του καθώς και πληροφορίες για την εκπτωτική κάρτα ΣΥΝΚΑ bonus card για το πως θα την αποκτήσετε, τι σας προσφέρει και πως εξαργυρώνεται τους πόντους σας, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του.