ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – Online παραγγελία

H Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος είναι αλυσίδα σούπερ μάρκετ, της πολυεθνικής ολλανδικής εταιρείας λιανικού εμπορίου τροφίμων Ahold Delhaize Group, που λειτουργεί στην Ελλάδα. Έδρα της Ahold Delhaize Group είναι η πόλη Ζάανταμ στην Ολλανδία. Διαθέτει 2 ιδιόκτητα καταστήματα στα Χανιά και επιπλέον 7 σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Γράψε τη λίστα με τα ψώνια σου!

Ένας από τους απεσταλμένους μας, θα αγοράσει τα προϊόντα της λίστας σου από το supermarket της επιλογής σου.

Ρίξε μια ματιά στις προσφορές (ΠΡΟΣΟΧΗ - Η υπηρεσία ανανεώνεται, ενδέχεται να υπάρχουν λάθη)

Το supermarketnow δεν έχει κάποια σχέση ή συνεργασία με τον

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η «ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ» ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας τροφίμων και είναι μίας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα. Από τον Ιούλιο του 2016 εντάσσεται στον Όμιλο Ahold Delhaize, την 20η μεγαλύτερη αλυσίδα τροφίμων στον κόσμο.

Η ιστορία της ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκίνησε το 1939 όταν τα 3 αδέρφια Γεράσιμος, Χαράλαμπος και Γεώργιος Βασιλόπουλος δημιούργησαν το πρώτο εκλεκτό παντοπωλείο στην οδό Βουλής 29 με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ.

Η ΑΒ απασχολεί σήμερα περισσότερους από 13.000 εργαζόμενους. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες βιώσιμης ανάπτυξης και προγράμματα αλληλεγγύης.  Θυγατρικές της η Τροφό και η ΕΝΑ Cash and Carry .

Το δίκτυο καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα αποτελείται από τριακόσια εξήντα πέντε (365) καταστήματα. 198 στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, 35 στην Πελοπόννησο , 11 στην Κρήτη, 27 στην Κεντρική Ελλάδα, 16 στην Ήπειρο, 47 σε Μακεδονία, 11 Θράκη, 10 Κυκλάδες, 26 σε Νησιά Αιγαίου κλπ

Στα φυλλάδια προσφορών αλλά και στο online eshop της εταιρείας θα βρείτε: είδη οπωροπωλείου, φρέσκο κρέας και ψάρια, γαλακτοκομικά και είδη ψυγείου, είδη αρτοζαχαροπλαστείου, κρασιά, ποτά, αναψυκτικά και νερά, έτοιμα γεύματα και τυποποιημένα τρόφημα.  Είδη για το μωρό, είδη προσωπικής περιποίησης, καθαριστικά, χαρτικά, είδη για το σπίτι, είδη για κατοικίδια κλπ.

Για το πλήρη δίκτυο των καταστημάτων της, θέσεις εργασίες στην εταιρεία, τους διαγωνισμούς, αναλυτικά τα είδη, το ωράριο καταστημάτων, κοινωνικοί απολογισμοί, οδηγός ηθικής επιχειρηματικής συμπεριφοράς,  την AB plus, εκδηλώσεις και δραστηριότητες της εταιρείας θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της.