Γίνε Προσωπικός Αγοραστής στο Supermarketnow
3 λόγοι για να έρθεις στην ομάδα μας


Ευελιξία Το supermarketnow σου προσφέρει τη δυνατότητα να εργαστείς ευέλικτα, στο δικό σου χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι διαθέσιμος και πρόθυμος να ψωνίσεις και να παραδώσεις τα προϊόντα. Προγραμμάτισε το χρόνο σου, και ρύθμισε μόνος σου τη διαθεσιμότητα σου, ανα εβδομάδα.

Δίκαιη Αμοιβή Το πόσο καλά θα πληρώνεσαι, είναι στο χέρι σου, αφού μπορείς να αναλάβεις όσες βάρδιες θες, αρκεί να είσαι σε θέση να τις εκπληρώσεις με συνέπεια.

Προσφέρεις μια Χρήσιμη Υπηρεσία Bοηθώντας τους ανθρώπους γύρω σου να κάνουν τα online ψώνια τους χωρίς κίνηση, ουρές και κουβάλημα και παραδίνοντας τα στην πόρτα τους, προσφέρεις μια σημαντική εξυπηρέτηση αφού τους βοηθάς να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα που μπορούν να διαθέσουν στην οικογένεια τους. Βοηθάς επίσης μια σημαντική μερίδα του πληθυσμού όπως μητέρες, ηλικιωμένους, άτομα χωρίς μεταφορικό μέσο και ΑΜΕΑ να εκπληρώσουν τις ανάγκες τους χωρίς έννοιες.Φόρμα εγγραφής Προσωπικού Αγοραστή Εάν διαθέτεις smartphone και μεταφορικό μέσο, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα.
Μόλις σε μια εβδομάδα θα λάβεις την εκπαίδευση σου και θα είσαι έτοιμος/η για δράση!

* Όλα τα πεδία είναι απαραίτητα.

Εμπειρία σε διανομή/ταχυμεταφορές: